Copywriter en communicatiemedewerker Sveva, werkzaam in de kinderopvangsector, verschuilt zich half achter haar notitieboek.

Aanbod

geen tijd, zin of inspiratie?

Als kinderopvangmedewerker of ondernemer in de sociale en non-profit sector heb je je handen vol. Letterlijk en figuurlijk. Dan ontbreekt het al snel aan tijd, zin of inspiratie voor je communicatie. Fataal voor je creativiteit, nietwaar? Maar met de juiste ondersteuning en een goede dosis prikkels, blaas je je schriftelijke communicatie nieuw leven in.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik blaas graag met je mee!

communicatie & creatie op maat

Geen enkele onderneming of organisatie is dezelfde. Dat vraagt om een aanpak op maat. Afgestemd op je onderneming, maar ook op jezelf en je medewerkers. Een manier van communiceren waar iedereen zich goed bij voelt.

 • professioneel
 • helder
 • persoonlijk
 • met hier en daar een hoekje af

zo werd ik al ingezet voor:

nieuws-
brieven

artikels

website

helpdesk

e-learning

waar heb je hulp bij nodig?

case

maatwerk voor Koning Apestaart

Koning Apestaart is een allesomvattende webapplicatie die zorgt voor de kinderopvangsector. Een groot project met verschillende verantwoordelijkheden waar heel wat (schriftelijke) communicatie bij komt kijken:

onderhoud van het klantencontact

marketing en sociale media

schrijven van hulpartikels, nieuwsbrieven en webteksten

actief meedenken bij het ontwikkelingen van features

hoe ik dit doe?

Zorgen voor creatieve communicatie op maat van elke gebruiker, uitleg geven in heldere taal en geen schrik hebben om hier en daar wat humor te gebruiken.

Graag meer weten? Ontdek het in onderstaande klantencase. 

logo koning apestaart
Liesbeth van Koning Apestaart over onze samenwerking

Sveva is voor Koning Apestaart de perfecte aanvulling van het team. We kunnen ze overal inzetten. De snelheid waaraan Sveva zich heeft ingewerkt is verbluffend. Haar leergierigheid kent geen grenzen en ze staat klaar waar nodig. De teksten die ze schrijft zijn to the point, eenvoudig te volgen en met een grappige noot. Het klantencontact is professioneel, maar toch ‘met een hoek af’. Past perfect bij waar we als bedrijf voor staan!

alles begint bij een plan

En ik ben van plan om jou daarmee te helpen. Jij weet als geen ander wat je wilt zeggen. Samen nemen we jouw schriftelijke communicatie onder de loep.

Samen gaan we terug naar de basis:

 • Wie ben ik?
 • Wat doe ik?
 • Waarom doe ik wat ik doe?
 • Waar sta ik voor?
 • Waarin onderscheid ik mij van anderen?

Van zodra visie en missie duidelijk is, ontwerpen we samen een eigen en persoonlijke communicatiestijl. Eentje die past bij jou en je onderneming of organisatie

Samen zoeken we uit waar jij nood aan hebt:

 • ondersteuning bij je teksten (on- en offline)
 • hulp bij je communicatie
 • een tweede paar ogen
 • extra vrouwkracht
 • advies op maat
 • (her)schrijven of nalezen
Content creator, communicatiemedewerker en copywriter voor kinderopvang, Sveva, zit achter haar laptop aan haar bureau.

weetgierig en 100% betrokken

Tijdens een stage kreeg ik ooit te horen dat ik te veel vragen stelde. Ik heb me er lang onzeker over gevoeld. Tot ik deze eigenschap leerde beschouwen als één van mijn talenten

Zo zorg ik ervoor dat ik je beter leer kennen, weet wat jouw visie is en welke missie je uitdraagt met je onderneming of organisatie. Dit vertaalt zich in communicatie waar iedereen zich goed bij voelt. 

Dankzij mijn betrokkenheid gaan we samen voor een optimaal communicatieplan én welbevinden voor iedereen.

Graag wat hulp voor een eenmalig project?
Of liever ondersteuning op regelmatige basis?

 • artikel nalezen
 • advies over je schriftelijke communicatie
 • herschrijven van je (nieuws)brief of artikel
 • schrijven van een blogpost

We bekijken waar jij nood aan hebt. Samen zoeken we naar een oplossing die bij je past. Zo is er voor elk wat wils en pas ik mij aan aan jouw wensen en werkwijze.

Prijzen starten vanaf € 180 (excl. btw).

Graag meer informatie en een offerte op maat?

af en toe wat extra hulp?

Communicatiemedewerker, tekstschrijver en copywriter gespecialiseerd in kinderopvang, Sveva, leest een magazine.
Sveva, tekstschrijver, copywriter en communicatiemedewerker voor kinderopvangsector, is geconcentreerd aan het schrijven.

case

pakketprijs voor De Speelbank

De Speelbank, onderdeel van VVSG Steunpunt Kinderopvang en Diverscity, is een online database boordevol inspiratie over spe(e)lactiviteiten, speelhoeken en speeltips voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Deze teksten worden geschreven door medewerkers van De Speelbank, opvangmedewerkers en externe experten. Alle teksten worden door medewerkers van De Speelbank nagelezen op inhoud.

Uiteraard moet er ook gekeken worden naar de schrijfstijl:

Dat is waar mijn talent als redacteur tot bloei komt. Een tekst bekomen die iedereen graag leest én begrijpt. Jij zorgt voor de input en tekst, ik zorg voor de puntjes op de i.

Ook iets voor jou? Vraag een vrijblijvende offerte aan.